Terhesség alatti lábfájás

26 hetes terhes vagyok, és 2-3 hete a bal, a napokban pedig a jobb lábomban éreztem nehezen elviselhető fájdalmat. A fájdalom egészen pontosan a lágyékból kezdődő, a comb belső oldalán volt érezhető. Főleg hosszabb pihenés utáni felállás után kezdődött (pl. éjszaka csak párom segítségével sikerült a toilettre kimennem....ha ránehezedtem a lábamra iszonyatosan fájt) , de a fájdalom 3-4 nap után elmúlott. Kicsit a derékban is érezhető. A kérdésem az lenne, hogy ennek van-e köze a terhességhez? Még a babavárás előtt volt hasonló fájdalom, de főleg a lábszáramban, néha karjaimban. Nem egészen ilyen jellegű volt mint a mostani, az inkább mintha "rágná valami belülről"... Mit lehet tenni? Bár most múlandóban van a fájdalom, de félek hogy ez valami rossz előjel... Válaszukat köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza terhesség témában

Kedves Kérdező! Jelentkezzen terhesgondozáson, lehet komoly probléma (pl.thrombozis) , de egy terhességgel összefüggő kezelést nem igénylő statikai eltérés is.

Kérdés: 2011. február 21., 09:33; Megválaszolva: 2011. február 24., 10:45
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása