• Hány hetes terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy hete csináltam terhességi tesztet,ami pozítiv lett.A terhesség több jelét is tapasztaltam magamon.Januárban pecsételő 2 napig tartó menszeszem volt,decemberben 4 napig tartott nem túl erős,viszont novemberben kimaradt.Abban biztos vagyok hogy nem januárban estem teherbe,mert ennek technikai oka volt.Januárban influenzás is voltam antibiotikumot szedtem,orrsprayt és köhögési gyógyszert is.visszagondolva már decemberben is volt reggeli rosszullétem ,de nem olyan jelentős ezt is az utazás rovására írtam.Nem híztam semmit,december közepéig 3 kg fogytam.ezt azóta is tartom.Ezért nem tudom hány hetes terhes lehetek.A menszeszem egyébként rendszertelen volt pár évvel ezelött megállapították hogy mindkét petefészkem policisztás. Várom válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A terhesség korát az utolsó rendes vérzés első napjától számítjuk. Mivel önnél elég szabálytalanul alakultak a dolgok, javasolt lenne nőgyógyász felkeresése. Az ultrahangvizsgálat alapján megbecsülhető a terhesség kora.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 16., 20:50; Megválaszolva: 2011. február 18., 14:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés