Dienelle

Előző levelemben nem kérdeztem arról, hogy terhesség alatt rázhatja-e sokszor az embert a hideg.? Két hét alatt komoly tünetei jelentkezhetnek? Ha két teszt is negatív lett, akkor mennyi a valószínűsége, hogy valóban nem vagyok terhes? De az befolyásolja, hogy gyógyszerszedés alatt csináltam őket? Kérem, ha tud, válaszoljon a kérdésekre! Köszönettel "NyR"

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza terhességi teszt témában

Kedves NyR!

A teszt abban az esetben pozitív, ha a fogamzás óta eltelt elegendő idő a HCG kimutatásához, ez az idő a tesztek érzékenységétől függően változik, általában 10-14 nap. A tesztek megbízhatósága általában 99%, de kell, hogy jó időben legyen a teszt megcsinálva. Hidegrázás nem jellemző a terhességre. Ha két hét telt el a fogamzás óta, a legtöbb nőnél még semmilyen tünet nem jelentkezik, esetleg émelygés, de ritka.

Kérdés: 2011. február 09., 21:23; Megválaszolva: 2011. február 12., 17:54
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása