• Menstruácios fájdalom.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! A kérdésem a következő lenne. Most 6,5 hetes terhes vagyok. Rendszeressen van menstruácios érzéseim, ami nem fáj inkább csak érzem. Ugy érzem, mintha meg akarna jönni. Van okom aggodni? Ez az első terhességem és nagyon félek, hogy valami baj lesz! Valahol azt olvastam, hogy ez azért van mert a méh tágul. Ezt még meg is érteném, de ez az ézés folyamatos. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Panaszai a fenyegető vetélés tünetei.Jelentkezzen nőgyógy.vizsgálaton,ahol eldöntik,hogy komoly-e a probléma.Pihenés mindenképp javasolt.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. február 07., 13:24; Megválaszolva: 2011. február 09., 14:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr/Nö! 9 hetes terhes vagyok , elsö terhesség és most voltam az 1. Terhességi vérvételen. Az ellenanyag szürésnél a következö értékek lettek: Vércsoport: AB Rh faktor: Pozitiv Direkt Combs: Negativ Ellenanyag enzim 1:...
        2019.november 22.en jött meg a menstruációm utoljára. Elmentem orvoshoz január 8an. És azt mondta várjunk még egy hetet és jöjjek vissza. Vissza mentem azt mondta terhes vagyok. Védekeztünk... Pharmatexel és gumi óvszerrel is így lehetetlennek...