Algopyrin

Azzal a kerdessel fordulok Onhoz, hogy 6 hetes terhesen bevettem 7 szem algopyrint 3 es fel nap alatt, mert meg voltam fazva lazam nem volt csak minden tagom elviselhetetlenul fajt. Mit artottam ezzel a Babamnak? Az orvosom fejlodesi rendellenesseget mondott es azt mondta meg varunk aprilisig azutan eldontom, hogy megtartom-e! Remelem nem ennyire komoly. Valaszat varom Koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza terhesség témában

Az algopyrinnek semmilyen káros hatását nem mutatták ki soha a fejlődő magzatra Nyugodjon meg semmit sem ártott.

Kérdés: 2011. február 05., 13:28; Megválaszolva: 2011. február 08., 19:13
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Jod es pajzsmirigy hatasa elso...
Barnás pecsételés
Terhesség, trombocita
Terhesség+post covid
Terhesség jelei