Szülés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Hosszan elhúzódó hüvelyi szülésem volt. Érzéstelenítésre gázt kaptam. A vajúdás végén talán két vagy három alkalommal is mintha egy -egy pillanatra elveszítettem volna az eszméletemet. Forgott a viág, minden elsötétült és kimaradtak pillanatok, amikre nem tudok visszaemlékezni. Jeleztem, hogy rosszul vagyok szédülök, de azt mondta a szülésznő, hogy ez így normális. Most nagyon aggódom, elképzelhető, hogy a kicsinek oxigénhiányos állapotot okoztam? Vagy azt észre kellett volna hogy vegyék? 9/10-es Apgar értékkel született meg a kislányom. Kétszer szívták az orrát mert nem sírt fel rögtön. segítségét köszönöm: Melinda

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza szülés témában

Kedves Melinda!

A szülés során az ön rosszulléte nem utal arra, hogy a kicsivel bámi baj legyen, okozhatta a fájdalom, a vérnyomás megváltozása is. Az Apgar értékek is megnyugtatóak, sok újszülött orrát kell leszívni folyadék jelenléte miatt, ne izguljon.

Kérdés: 2011. február 03., 18:09; Megválaszolva: 2011. február 06., 11:39
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Faros szülés.
Tisztelt dr úr ő! Azt szeretném kérdezni, hogy van -e jogom szüléssel kapcsolatban, orvossal szemben a szülésem körülményét kérni.Van egy jo...
Termeszetes szules
Tisztelt Doktor No/Ur! 38 eves kismama vagyok myasthenia gravis betegseggel, ami gyakran kettos latassal jar egyutt. A kerdesem az lenne, hogy szulhetek-e...
Pszichés okokból szülhetek-e...
Tisztelt Doktor Úr! 32 hetes kismama vagyok, három sima szülésem volt (13, 6 és másfél éve) a harmadik elég rázós volt, kicsit bepánikoltam...
Szülés menete
Tisztelt Dr. Nő/ Úr! Az egyik kérdésem az lenne, hogy az epidurális érzéstelenítőt a szülés pillanatában is lehet-e kapni? A másik, hogy...
Egy szemére gyengén látó ember...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Bal szememmel gyerek korom óta tompa látó vagyok. A bal szemem kissé befelé kancsul. Kancsalság miatt műtöték is a...