• Teherbe esés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 22 éves vagyok és már egy éve próbálkozunk a párommal , de minez idáig sikertelenül. Egy év után javasolt ilyen fiatalon nőgyógyászhoz fordulni , mi el is mentünk de semmi. Hüvelyi ultrahang után kijelentette hogy teljesen egészséges vagyok a petevezető tökéletes a méhem is láttuk a megnem termékenyített petesejtet is . tehát odabennt minden remekül zajlik. De nekünk mégsem jön a baba. Nem görcsölök rajta, nem minden áron szeretnénk azt a babát, de mégsem akar sikerülni. Több homeopátiás szert is próbáltam de az sem jött össze. Bárkit kérdezek hogy hogyan tudom pózokkal vagy bármilyen helyes en elvégzett gyakorlattal az ágyban növelni az esélyeimet mindenki azt mondja hogy arra nekem kell ráérezni. Na de ha nem tudom. Kérem önöket hogy segítsen mi lehet a problémám?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a teherbe esés témában

        Kedves Hölgyem! Speciális meddőségi szakrendelést keressen fel ön is, párja is (ő andrológust, ugyanis spermavizsgálat kell). A póz nem számít, a probléma okát kell kideríteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 31., 14:00; Megválaszolva: 2011. február 01., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés