Nőgyógyászat_teherbeesés

Tisztelt Doktor Úr! Tanácsot szeretnék kérni. Párommal babát szeretnék, de eddigi próbálkozásaink nem jártak sikerrel. Én 6 évig szedtem a Triquilart, és 1 évig a Triregolt. Legutolsó nőgyógyászati vizsgálatom alkalmával azt az információt kaptam a kezelő orvostól, hogy hátrahajló a méhem. Ez, illetve a gyógyszer szedésének időtartama jelent valami problémát a teherbeesésnél? Ön mit tanács nekünk? Válaszát várva! Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza teherbe esés témában

Kedves Kérdező!

A legkorszerűbb álláspont szerint nem igazolódott, hogy a hátrahajló méh csökkenti a teherbeesés esélyét. Az évekig szedett fogamzásgátlók használata után a termékenység visszaáll, ez sem okozhat gondot.

Kérdés: 2011. január 24., 20:26; Megválaszolva: 2011. január 25., 15:20
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom