• Érdekelne...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        érdekelne hogy a terhesség tünetei hányadik 7ben jelentkeznek és legföképp mivel járnak? 1 hete voltam együtt a párommal de ö azt mondta nem élvezett el aktus közben csak akkor mikor összedörgölöztünk de nem vagyok benne biztos hogy az oylan szinten érintett engem hogy terhes legyek.bizonytalan vagyok azóta nem fáj se a mellem hányingerem sincs vagy iylesmi csak néha fáj a hasam hol közép tályon vagy kicsit alatta néha oylan mintha belenyilalna kicsit és fájogat de nem szúró fájdalom vagy iylesmi.félek hoyg terhes lettem és enm merek tesztet csináltatni kérem segitségét.köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! A terhesség tüneteire egyáltalán nem érdemes alapozni. Kiszámíthatatlan tünetek, sok nőnél a kezdeti tünetek nem is jelentkeznek, mellesleg a hányinger, kívánsság, mellfeszülés ok nagyon sokféle dolgo lehet. Ha késik a vérzés, csináljon tesztet, csak ez célravezető.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 20., 17:52; Megválaszolva: 2011. január 21., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés