• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! 2010. okt. 4-én fejeztem be a fogamzásgátló szedését, mert a második férjemmel ( ő 34 éves, én 39 vagyok) babát szeretnénk. Volt két 28 napos ciklusom és az utolsó pedig 31 napos. Általában 5-7 napos a menstruációs vérzés ideje. Volt, hogy félidőben pontosan 1-2 csepp vér és barnás vérezgetés is előfordut. De ez minimális volt és csak egy napig tartott. Van esélyem a babára? Az előző házasságomból 3 gyerek van: 18,17,9 évesek. Köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! A leírtak nem jelentenek akadályt. A kis vérzés lehetett ovuláció miatt is. A babaprojekt előtt egy rutin nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés legyen. Sok sikert!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 19., 14:38; Megválaszolva: 2011. január 20., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés