• Hátrahajló méh terhesség alatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ez az 5. terhességem, 2 kislányunk született,és volt 2 vetélésem. A múlt héten voltam orvosnál,aki azt mondta,hogy hátra hajló méhem van, és hogy szerinte ez volt az oka a vetéléseknek. Az lenne a kérdésem,hogy hátrahajló méhhel lehet e szexuális életet élni,vagy az első hetekben az veszélyes a terhességre nézve? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hátrahajló méh témában

        Lehet szexuális életet élni.A hivatalos állapont szerint a hátrahajló méh nem csökkenti érdemben a fogamzás valószínűségét és vetélést sem okoz, ne aggódjon. A megfogant magzat növekedésével a méh mintegy kiemelkedik a kismedencéből, innentől nincs hátrahajlás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 13., 13:06; Megválaszolva: 2011. január 15., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés