• Vitamin pótlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor nö 8hetes terhes vagyok,ausztriaban elek ugy ITT jarok orvoshoz,Magnesium es folsav tablettat irt fel a Doktor ,nekem az lenne a kerdesem hogy ez mellett szedhetnem e az Elevit magzatvedo tablettat?ITT ezt nem forgalmazzak de en mär beszereztem Otthon.magneziumbol napi 3 a folsavbol napi 1. A masik kerdesem hogy a fogaszati rongen artalmas lehet a Babara vagy Sem, Varom mielobbi valaszat,es nagyon koszonom!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Szedhető az Elevit, a folsav és a magnézium együtt. A minimális sugármennyiség, amely már érezhetően növeli a rendellenesség kockázatát, 10 RAD (10 db. 1:1 méretarányú felvétel) a magzatra célozva. Fogászati röntgen sugárterhelése legfeljebb 0,001 RAD.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 10., 18:07; Megválaszolva: 2011. január 11., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés