• Melyik a jobb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Férjemmel babát szeretnénk és szeretnék valami vitamint szedni, de sokfajtát találtam, nem igazán tudom eldönteni, hogy melyik a legjobb... A nőgyógyászom nem látta nagyobb szükségét bármilyen vitamint szedésének, maximum folsavat ajánlott. Viszont én mégis szeretnék szedni valamit, ami esetleg segítheti a teherbeesést. A nőgyógyászom emellett nem ajánlotta az elevitet, Arra hivatkozva, h nagyon gyorsan csontosítja a babák koponyáját, ill. nagy babák születnek tőle valamint az A vitamint tartalmát sokalta. Tehát ez alapján 2 termék közül nem tudok döntésre jutni, melyik a jobb: - Ladeevit vagy Gravida? Mit tanácsol? Ezenkivül még kiváncsi volnék arra, hogy bizonyos ételek mennyire befolyásolják a teherbeesést? (pl, kávé -napi 1 gyenge, reggel ... energiaital- heti 3-4 alkalommal 1 doboz) És egy utolsó kérdés... a stressz mennyire befolyásolja a teherbeesét? Létezhet az, hogy egy hirtelen nagyobb stressz miatt nem termékenyül meg a petesejt? válaszát előre is köszönöm...!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! A vitaminok közül a Femibiont javaslom, ez kellő mennyiségű folsavat is tartalmaz. A stressz negatívan befolyásolja a teherbe esést, anapi 1 kávé nem okoz problémát, de az energiaitalt feljetse el.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 05., 00:30; Megválaszolva: 2011. január 07., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés