Lehet, hogy méhen kívüli terhes voltam? S. O. S. választ kérhetnék!

Tisztelt doktor nő/úr! December 15.-én (rendesen időben mint szokott) megjött a menzeszem, de csak nagyon kevés mennyiségben és kb.6napig, nem is görcsöltem.Erős feszülést éreztem a mellemben ezért 23.-án csináltam egy terhességi tesztet ami pozitív lett, nagyon megörültem, mert már 1 éve szeretnénk babát. Másnap dél körül elkezdett fájni egy kicsit a hasam, hazamentem a munkából lepihentem és egy kicsit jobb is lett, de másnap még mindig fájt viszont orvos már nem volt sehol, mivel December 24.-e volt, így tűrtem és pihengettem.Nem segített, mert karácsony reggelén vérezni és görcsölni kezdtem, ez folytatódott karácsony másnapján is.27.-én hétfőn el akartam menni orvoshoz, de akár melyiket hívtam már nem rendel majd csak januárban, már nem görcsölök, de még vérzek, bár már kevésbé mint az első két nap, de ez már a negyedik nap, hogy vérzek.Elvetéltem? Mit csináljak? Orvoshoz kellene mennem tudom, de egy idegenhez nem szívesen megyek a sajátom meg majd csak január 4.-én fogad.Lehet valami komoly bajom ha addig nem megyek orvoshoz?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza vérzés témában

Kedves Hölgyem!

Mi is 3 munknpon belül válaszolunk, ezért most kerül levele feldolgozásra. A saját érdekében menjen el a legközlebbi nőgyógyászati ambulanciára, mert most nem az a fontos, hogy a saját orvosa vizsgálja, hanem, hogy egyáltalán kiderüljön, mi a pontos státusz, mitől vérzik! Saját érdeke! Kezdődő vetélés, méhen belüli hematoma, stb. is lehet, csak vizsgálattal deríthető ki.

Kérdés: 2010. december 28., 10:02; Megválaszolva: 2010. december 29., 09:58
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom