• Lehet baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.! Nov.4.-én jött meg utoljára a menstruációm.A teszt kimutatta,hogy terhes vagyok,amit már terveztünk,nagy volt az öröm.Dec.23-án voltam nőgyógyásznál,aki megerősítette.Elküldött ultrahangra ott 14mm -ert mértek,azt mondta kicsi a baba,majd jan. 6.-án kell megint mennem.7 hetes voltam akkor,ott meg azt mondták,hogy ez 5 hetes babának felel meg.Van már egy 6 éves kisfiam,visszanéztem vele nem tudtam pontosan az utolsó vérzésem de amikor vele voltam UH-on akkor is 7-8 hetesre saccolták a babát és 15 mm volt.Akkor nem mondták,hogy kicsi és nem is volt semmi probléma.Ha 7 évvel ezelőtt nem volt kicsi a 15 mm akkor most miért??? A másik kérdésem : dec.12-én itthon volt a barátnőm Angliából és ittunk bort. 2 üveggel 3-an,én kb 2 pohárral.Akkor még nem tudtam,hogy terhes vagyok-e.Ez befolyásolhatja a baba fejlődését????????Elejében volt hasi görcseim esténként azt hittem elvetélek,de szerencsére nem.Nincs hányingerem,csak étvágyam nincs,de a kisfiammal se volt.Most próbálok enni rendesen hátha növekedik a magzatom. Köszönöm előre válaszát!

        Dr. Fekete István válasza a terhesség témában

        Az aggodalma nem megalapozott.Élje a normál életét. A baba növekedési méreteit ilyen korai stádiumban nem mindig lehet alapul venni.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 27., 21:56; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés