• RH negativ

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        JÓ napot kivánok. Olyan problémával keresem, hogy most 10 hetes terhes vagyok, ez a második terhességem, mivel 9 évvel ezelőtt volt egy korai terhesség megszakitásom. Most derült ki, hogy rh negativ vagyok, és akkor nem kaptam anti szérumot. Most nagyon megvagyok ilyedve, hogy mi lesz a babámmal, vagy velem? Mik a kockázatok? Rendszeres szürés mellet lehet egészséges kisbabám annak elenére, hogy az első terhességemnél nem kaptam anti szérumot? Tisztelettel Lilla

        Dr. Boros Miklós válasza a Rh vércsoport témában

        Kedves Kérdező!Terhesgondozás alatt folyamatosan végzendő ellenanyag vizsgálat során kiderül,hogy kell-e szövődménytől tartani.Természetesen lehet egészséges kisbabája.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 26., 16:13; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés