• Enyhe vérzés első trimeszterben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Terhességem 2. hónapjában járok.Havonta egyszer világos, pár cseppnyi vérzést tapasztalok. Az első hónapban voltam uh-n, akkor minden rendben volt, különösebb tanáccsal nem láttak el. Azt feltételezték, hogy a hüvely fala sérült meg. December 21-én megyek orvoshoz, de addig is szeretném tudni, hogy ez feltétlenül rosszat jelent-e a babára nézve. Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves hölgyem! Nem jelent feltétlenül kórosat, de minden terhességi vérzést komolyan kell venni, és a végére kell járni.Keresse fel orvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 15., 06:40; Megválaszolva: 2010. december 17., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés