• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy egy átlagos 30 napos menstruációs ciklus esetén kb mikorra tehető a peteérés? Mert én a 12 napon együtt voltam a párommal, és lehet, hogy a gumi lyukas volt. Lehet baj? 16-dik a körül kellene megjönnie és eléggé fájnak a melleim. Ennyivel hamarabb nem szokott. Mitől lehet? Előre is köszönöm a válaszát! Judit

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! A ciklus közepe táján a legvalószínűbb az ovuláció, de előtte, utána is lehet. Tehát az együttlét ideje alapján nem lehet megmondani, hogy terhes-e. Csináljon tesztet!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 03., 13:56; Megválaszolva: 2010. december 06., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés