• Kétségek között

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nagyon rég szeretnénk a párommal gyermeket.Sajnos már 2 éve próbálkozunk de semmi.Most viszont nem tudom mi van, mert ki maradt a menstruációm.okt. 04.-én volt az utolsó menstruációm.nov. 01.-re számoltam a következőt.A jelek mind azt mutatták hogy terhes vagyok (mell feszülés,-fájdalom,gyakori vizelés,ingerlékenység,fáradság,nagy étvágy...).Csináltam 3tesztet és mindegyik pozitív lett.Nem értettem mi az oka.Környezetemben is mindenkinek feltűnt a változás rajtam.A hasam nagyon nő, de semmi fájdalomra nem panaszkodok.Most nov. 21.-én viszont megjött a menstruációm!Teljesen össze zuhantam lelkileg.Majd a napokban kaptam időpontot a nőgyógyászatra.Nagyon félek attól, hogy azt mondja nem vagyok az! Minek tudható be ez??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Sajnos vizsgálat nélkül nem tudok véleményt mondani, egyelőre azt tudom csak javasolni, hogy türelmesen várja meg a nőgyógyászati vizsgálat eredményét. A vérzés még nem feltétlenül a vetélés jele, de mindenképp kell a vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 23., 11:48; Megválaszolva: 2010. november 24., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés