• Tisztálkodás terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10 hetes terhes vagyok. Megnövekedett mennyiségű a hüvelyi váladékom. Mindeddig hüvelyöblítéssel tisztálkodtam, mindenféle tisztálkodó szer nélkül, vízzel. Ma azt olvastam, hogy terhesség alatt tilos hüvelyöblítést alkalmazni! Hogyan tudnék mégis úgy tisztálkodni, hogy ne okozzon kellemetlenséget a váladék mennyisége és ne ártsak a babámnak sem! Ha nem öblítem minimálisan a hüvelyemet, nem érzem magam tisztának! Kellemetlen érzés és a testi kapcsolatot sem tudom így elképzelni a párommal! Kérem adjon tanácsot, mi segít ezen a problémán! Köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Terhesség alatt mindig több lesz a hüvelyváladék.Az első 3 hónapban nem javaslunk,-csak ha nagyon szükséges-semmilyen kezelést,később is csak orvos ellenőrzése mellett.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 20., 12:16; Megválaszolva: 2010. november 24., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés