• Tüdőszűrés és terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már hosszabb ideje próbálok teherbe esni, de sajnos még nem sikerült. Most egy alkalmassági vizsga miatt tüdőszűrésen kellene részt vennem. A tüdőszűrés időpontja a számításaim szerint a peteérést követő 2-3. napra fog esni. Ha esetlegesen most sikerül teherbe esnem, okozhat e gondot, hogy tüdőszűrésen veszek részt a terhesség ezen korai szakaszában? Válaszát megköszönve, üdvözlettel

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Nem szerencsés egybeesés.Elvileg nem lehet baj,de teherbeesés esetén genetikai vizsgálatot javaslok.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 14., 18:09; Megválaszolva: 2010. november 18., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés