• 35 hetes terhesen izotóppal vizsgált betegek között

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Tegnap az Amerikai úti kórházban az angiográfián másfél órát várakoztam, ami mellett található a PET/CT. Ebben a helyiségben állítólag olyan betegek is várakoztak akik izotópos injekciót kaptak. Közvetlen kapcsolatba nem kerültem velük, azonban használtam a mellékhelyiséget és akár elhaladhadtam mellettük. Ez később derült ki számomra amikor a recepciós hölgy rámszólt, hogy ne sétálgassak a váróreremben. Kérdésem az lenne, hogy a fentiek ismeretében 35 hetes terhesen a magzatot érheti-e valamiféle károsodás. Válaszát előre is köszönöm. Egy aggódó kismama.

        Dr. Fekete István válasza a terhesség témában

        35 hetesen már nem valószínű, hogy a magzatnak bármilyen baja lenne ettől az eseménytől.


        Dr. Fekete István
        szülész-nőgyógyász, endokrinológus szakorvos, meddőségi specialista

        Dr. Fekete István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 09., 21:38; Megválaszolva: 2010. november 18., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés