• Terhesség lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr!Augusztusban volt egy éve h nem menzistem, mióta letettem a fogamzásgátlót, mert valami hibásan működik nálam.Sokat kísérleteztek rajtam, hogy meghozzák a mensim. De sikertelenül.Aztán kaptam Clostybegitet ami augusztusban és szeptemberben meghozta.Igaz múlt hónapban sokára 33ik napra jött meg és össz vissz 3 napos volt.Már lassan 2 hete fáradékony vagyok, feszül gyakran a hasam, fáj a derekam és a hátam.Este szenvedek mire megtalálom azt a poziciót amiben kényelmesen tudok feküdni.A mellem és a hasam gyakran viszket és van mikor a melltartó annyira kényelmetlen, h letudnám tépni.A szám körül kicsit barnás mint a máj folt.a 18ik napomon csináltam egy tesztet.Halovány pozi lett.Látható de halovány.Mások is látják a csíkot rajtam kívül.De 3nap múlva megint teszteltem igaz h délután, de negatív.Ez mi lehet?Korai terhesség, vagy csak hülye vagyok és bebeszélem és a testem produkált emiatt egy pozi tesztet?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! Ez alapján pontos válamény nem adható, vérvétel szükséges a HCG szintjének meghatározására, forduljon nőgyógyászhoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 15., 10:42; Megválaszolva: 2010. október 15., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés