Terhesség!

Tisztelt Doktornő/Úr! Azt szeretném megkérdezni, hogy abortusz után mikkor lehet újra babát válalni? Válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza abortusz, gyermekvállalás témában

Kedves Babaváró!

Akkor nem abortusz volt, hanem műszeres befejezés, nem? Vagy fejlődési rendellenesség volt? De meg kell kérdezni az orvost, mert attól is függ, hány hetes volt. Elvileg a terhesség után a következő terhesség vállalása két három hónap múlva lehetséges.

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. június 16., 21:58; Megválaszolva: 2008. június 16., 21:58
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Barnás pecsételés
Terhesség van ok aggodalomra?
Magas fehérvérsejt
Ellenanyagszűrés
Tiszetelt Doktornő! Első trimeszteri ellenanyaszűrésem eredménye pozitív lett. Alábbi antigéneket mutatták ki: C-, E-, c+, e+, K- Vércsoportom...