• Teherbeesés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        175cm vagyok,csak 55 kg,23 éves és hiába próbálkozunk a 21 éves párommal egyszerüen nem jött össze a gyerek.Dohányzunk mind a ketten.Én minimálisan,de ö rengeteget.Köze lehet ennek is ahhoz,hogy még nem sikerült?Méherösitö tabletta vajon segithet?És,ha igen melyik fajta?Kérem segitsenek!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        A dohányzás nyilván nem segít a dolgokon, jobb lenne abbahagyni, de kizárólag ez nem okolható a kudarcért. Nem írta, hogy mióta próbálkoznak, mert csak egy év rendszeres nemi élet melletti sikertelenség esetén javasoljuk az orvoshoz fordulást. Ilyet, hogy méherősítő tabletta, a szakirodalom nem ismer. Ha már egy év eltelt, mindketten keressenek fel meddőségi szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 16., 15:41; Megválaszolva: 2010. szeptember 17., 11:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés