• Emelkedett tesztoszteron

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! 29 éves vagyok, 1,5 éve próbálkozunk babával, eddig még sikertelenül. Most a 3. ciklusnapi tesztoszteron értékem 2,98 nmol/l lett. A referenciaérték felső határa 2,6. Fél évvel ezelőtt 2,96 volt. Kérdéseim: Mitől lehet ez az érték emelkedett? Lehetséges-e, hogy emiatt nem sikerült eddig teherbe esnem? Lehet-e ezt a hormonértéket valamivel csökkenteni. Egyébként nem vagyok sem kövér, sem szőrös. Mielőbbi válaszát megköszönve, üdvözlettel: Nóra

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!egy hormonértékből sosem szabad következtetést levonni.Egyidejüleg levett több hormon szintjét kell értékelni és a hormonokat egy menstruációs ciklus alatt több alkalommal is le kell venni.Csak ezt követően értékelhető a hormonpanel.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 03., 10:03; Megválaszolva: 2010. szeptember 05., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés