Terhesség és tartós aranyér

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő, Tisztában vagyok azzal, hogy az aranyér a várandósság egyik velejárója. Kezelőorvosom utasítására Reparon kúppal, ill. kenőccsel kezelem. A kúpot kúraszerűen, egy-egy dobozzal (kb 1 hétig) alkalmazom, és mellette a kenőcsöt is. Mikor az ér felpuhul, már csak a kenőcsöt használom. Csakhogy a mai napig használom a kenőcsöt, mert az mégiscsak nyugtatja, és tovább puhítja. Kérdésem, hogy helyes-e így az alkalmazás, ill. meddig alkalmaztható egyhuzamban a Reparon, akár kenőcs, akár kúp formájában? Nem sok-e ez így egy kicsit? Ill. ez így marad a szülésig? Köszönöm szépen a válaszát! Egy aggódó kismama.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

Tisztelt Kérdező! Minden nap vegyen kamillás ülőfürdőt, használja nyugodtan a kenőcsőt, kúpot. Figyeljen oda az elégséges rost- és folyadékfogyasztásra. Más kenőcsőt is kipróbálhat.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 29., 10:39; Megválaszolva: 2010. szeptember 02., 16:47
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés