• Mikor érdemes bemenni a kórházba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Segítségét kérem szépen kérdésemre. Most lépek a 35. hétbe, és a 2. babám várom. Első sürgősségi császárral lett toxémia miatt, és felocsudni sem volt időm, még jóslófájásom sem volt. Amúgy Őt napra pontosan a kírt napon szültem. Most nem tudjuk még hogy alakul a szülés, mert az első kisfiam 4300 gr-al született, és ugye császárral. Most is már óriási a pocakom, de a doki nyitott a hüvelyi szülésre, én viszont félek a hegszétválástól, meg hogy nagy lesz a fiam most is. Az uh eredményei legalábbis azt mutatják. Ön szerint mikor menjek majd a kórházba? Ha elmegy a magzatvíz egyszerre? Vagy várjak, és vajúdjak itthon? Nem lesz veszélyes? Az orvosom nem mondott még semmi egyértelműt. Most nagyon bizonytalan vagyok.Köszönöm szépen. Anikó

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Kérdéseire a nőgyógyásza adjon választ.Ő rendelkezik olyan ismeretekkel mely szükséges a válaszadáshoz..A statisztikák szerint császármetszés után 50% a spontán szülés aránya.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 28., 14:23; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés