• Mi jöhet még?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A húgom problémájára keresek megoldást. 3 éve szült császármetszéssel.A terhesség előtt semmiféle nőgyógy. problémája nem volt. A menstruációs ciklusa is rendben volt,mégcsak görcsei sem voltak a menstruáció alatt.A szülést követően a császármetszés helyén borsónyi göb és a kismedencében egyre nyugtalanítóbb fájdalom jelentkezett.A kivizsgálást sebészeti beavatkozás követte,a szövettani eredmény endometriosis. A nőgyógyásza azt mondja,ez gyakran előfordul a császármetszés közben,de inkább arra utal,hogy már a terhesség előtt is beteg volt és örüljön,hogy van egy gyereke,mert több nem lehet.Kérem segítsen! Mi vár még rá,mert amit tudunk róla,az elég ijesztő.29 éves,szeretne még babát és nyilván az előtte álló tortúra sem hiányzik.Még egy kérdés: ez lehet akár az orvos figyelmetlensége? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Herman Tünde válasza a endometriosis témában

        Lásd elküldve


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 27., 22:15; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés