• Káros-e a magzatra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        5 hetes terhes vagyok, és közben szednem kell a pánik betegségemre 0,25 mg frontint és citagent 20 mg-ot. Az a kérdésem, hogy károsíthatja- e magzatot? Ha igen, milyen súlyosan? Köszönöm előre is.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! Ezen szerekkel kapcsolatban nem készültek vizsgálatok, hogy hogyan hatnak a magzatra, épp ezért szoktuk elhagyásukat javasolni a biztonság kedvéért már a terhesség tervezése előtt, ha lehetséges. Mindenképp konzultáljon pszichiáterével és nőgyógyászával is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 27., 20:53; Megválaszolva: 2010. augusztus 30., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: