35 hetes kismama

Üdvözlöm! 35 hetes kismama vagyok, babámnál bal oldalon multycystas vese ábrázolódik, több 18-20 mm-es cystikus részt tartalmaz, jobb oldali magzati vese normális.Több alkalommal genetikai tanácsadáson jártunk, ahol klinikai szülést javasoltak. Betegségem: seropozitív rheomatoid arthritis, amire a terhességem kezdetétől gyógyszert nem javasoltak szedni, hanem mivel a reumám aktív, több alkalommal depo medrol injekciót kaptam. A véleményére lennék kíváncsi a szülés levezésével kapcsolatban, indokolt lenne-e császármetszés? A babám szempontjából szeretném tudni szükség lesz-e műtétre, mire számíthatunk? Előre is köszonom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

Az Ön alapbetegsége és a magzati vese rendellenessége sem indokolja önmagában a császármetszést, természetesen ha ehhez bármilyen más indikáció adódik el fogják végezni a császármetszést.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. augusztus 26., 18:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 12:03
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés
Lehetséges-e a terhessè?
CT után kiderült terhesség