Csaszarmetszes

Tisztelt Dr no 35 hetes terhes vagyok es csaszarolni kell. Itt nalunk nem altanak csaszarmetszeskor csak zsibbbasztnak. En szeretnem megis kerni az altatasi is. Van e valami veszelye az altatasnak?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

Kedves Hölgyem! Igen, van veszélye az altatásnak, de ezek szerencsére ritkák. Viszonylag gyakori szövődmény: hányinger, hányás, zavartság, száraz torok, fejfájás, látászavar, szájsérülés.Ritka a gyógyszerallergia, gégegörcs, fogsérülés, hidegrázás, stb. Az anesztetziológus pontos felvilágosítást fog adni az alkalmazott eljárásról, bármi módon is történjen az érzéstelenítés, önnek beleegyező nyilatkozatot kell majd aláírnia. Az érzéstelenítés módját az orvos önnek a legmegfelelőbb módon fogja kiválasztani, inkább bízza rá magát, beszéljék át a lehetőségeket. Nagyon jó egészséget a babának és önnek is. Ha majd lesz egy kis ideje, írjon vissza, hogy hogyan alakultak a dolgok.

Kérdés: 2010. augusztus 25., 20:04; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 13:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés
Lehetséges-e a terhessè?
CT után kiderült terhesség