Hematóma esetén milyen a vetélés?

Tisztelt doktor úr / nő! Most 8 hetes terhes vagyok és kiderült, hogy hematómám van: Szeretnénk a párommal a babát nagyon, de fel szeretnék készülni mindenre. Azt szeretném megkérdezni, hogyha esetleg 12 hetes korig kipukkadna, akkor spontán vetélés lenne? vagy a baba fel is szívódhat olyan idősen is Vagy pedig művi befejezés lenne? Remélem nem lesz ilyen, és használ a sok pihenés. Válaszát köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

Kedves Kérdezö! A hematoma elhelyezkedésétől függően felszivódhat vagy kiürülhet és a terhesség tovább növekszik, de okozhat spontán vetélést vagy a terhesség elhalását is. A következő uh-vizsgálat lényeges lesz.

Kérdés: 2010. augusztus 24., 00:22; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 09:21
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés