Terhesség

Jó napot kívánok:) érdeklődni szeretnék hogy kb.. 3 hete voltam együtt először a barátommal akkor vesztettem el a szüzességemet sajnos voltak bakik de végül össze jött. Rá 1-2 napra pisilési ingerem lett, és kb. egy hétig tartott még egy kicsit mindig meg van. Nagyon rossz volt mert folyton minden pillanatban úgy éreztem hogy majd nem bepisilek és ha elmentem WC-re kicsit fájt is bár inkább kellemetlen érzés volt. A barátom nem élvezett el és tudomásom szerint nem volt elszakadva a gumi illetve volt már köztünk petting de gondolom annak következtében sem eshettem teherbe vagy lehetséges hogy nem vigyáztunk eléggé és valahogy még is jutott be spermium? Elmentem a nőgyógyászhoz de nem mondod igazán semmit elmondtam neki a panaszaimat és kaptam beutalót vizelet vételre hogy meg nézze terhes vagyok e. Nagyon félek! Előre is köszönöm a választ további szép napot!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

Kedves Kérdező! A csípő, kínzó, fájdalmas vizelési inger húgyúti fertőzésre utal. Ez nem ritka szexuális aktust követően, érdemes antibiotikumot elkezdeni. Azt megmondani, hogy terhes lett-e a körülmények mellett, valóban csak a vizeletből lehet a béta-HCG szint mérésével.

Kérdés: 2010. augusztus 23., 17:27; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 10:31
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes