Szeretném tudni

Tiszteletem én érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e olyan, hogy rendes időben van a menzeszem de az mellett terhességi tüneteim vannak mint például.:kívánom az édességet és bizonyos ételektől hányingerem van.a hasam nőtt és híztam is de az egyik tesz - lett és a másik + lett.Sajnos az orvosom szabin van szóval hozzá most nem tudok menni. Előre is köszönöm a válaszukat: tisztelettel:H. Nikolett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

Kedves Nikolett! Akkor is keressen fel nőgyógyászt, ha az orvosa nem elérhető. A pozitív teszt béta-HCG jelenlétére utal, a vérzés megjövetele a terhességet nem zárja ki. A terhesség 4. hetétől ultrahanggal lehet az embriót kimutatni, az lesz majd csak egyértelmű. A béta HCG nemcsak intaruterin terhességben fordul elő, ezért kell a vizsgálat.

Kérdés: 2010. augusztus 20., 13:50; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 15:09
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?