• Szedhetem-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Doktor úr ! Pár éve leszoktam a dohányzásról és nagyon meghÍztam.Nem pótoltam a cigarettát nassolással,mégis felszedtem 20 kg-ot. Sokféle fogyókúrát kipróbáltam,de nem sok sikert értem el egészen mostanáig. Másfél hónapja elkezdtem szedni a HOODIA P57 nevű tablettát ami végre jónak tűnik ! Ez idő alatt 8 kg-tol sikerült megszabadulnom, most 80 kg vagyok. A fő problémám az,hogy a férjemmel kisbabát szeretnénk és nem tudom hogy a tablettát szedhetem - e a "baba projekt " ideje alatt ?! Tisztában vagyok azzal is,hogy e mellett a súly mellett nem egészséges a terhesség,viszont nem tudni hogy mikor eshetek teherbe Így már elérkezettnek érezzük az időt a gyermek vállaláshoz . Előre is köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem! Az említett szert nem próbálták ki terheseken, ezért a magzatra gyakorolt hatás kiszámíthatatlan. Ne szedje, ha terhességet tervez.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 20., 12:10; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 15:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés