• Nőgyógyászati

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő. Fenn áll-e az a veszély,h terhes valaki, amikor a fiú pénisze a lányanka egy kicsit megy fel. De aakkkor a spermium még ki sem jött. Tehát van ok félni? Tudod, akkor lehetne terhes a nő, ha a fiu "el menne" amint teljesen felteszi, de arról is halottam már, h van a fiuknak ez az előnedvük és attól is teherbe lehet esni? Előre is köszönöm. És elnézést ha esetleg nem jól fejeztem ki magam!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a megszakításos védekezés témában

        Kedves Fiatal Lány! Jól hallottad, nemcsak akkor lehetsz terhes, ha a fiú benned megy el, hanem, ha előváladék kerül a hüvelyedbe, mert nem elég, hogy ez élő spermiumokat tartalmaz, azok a kis ostoros részecskéjük miatt aktívan tudnak haladni a női ivarszervben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 13., 16:07; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés