Terhesség

Érdeklődnék, hogy voltam nőgyógyásznál és elvileg cisztám van. Éshogy lehetek-e attól terhes? De nem értem mert csináltam terhességi tesztet és azt mutatta. hogy terhes vagyok. és akkor nem tudom. hogy mitöl nő a hasam, és a terhesség jelei is megvannak. Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

Kedves Kérdező! Attól, hogy ciszta van, még lehet terhes. A teszt pozitivitása jelenthet élő, méhen kívüli és elhalt terhességet is. Egyértelműen ultrahanggal lehet kimutatni a terhességet a 4-5. hetében.

Kérdés: 2010. augusztus 12., 16:12; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 13:37
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés