• Miért nem érzem a hasam?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! Szeretném leírii mi történt velem? Az első babám fogantatását is érzetem, érzetem őt az első pillanattól kezdve. Nem tudtam hasonfeküdni, háton fekve húzódott, ha ültem, nyomott, szurkált napközben, érzetem, hogy duzzadt picit az alhasam. Ez most is így volt, miután ovulációs időszakban együtt voltam a párommal. A következő 8 napban érzetem a tüneteket,amiket az első babával. Aztán, egy találkozón egy reflexológus megnyomkodta a kezem.Fájt. A méh pontját nem nyomta. Viszont. azóta nemigen érzem a hasam jeleit. A nyomkodás kb 2 percig tartott. Pont azon a napon,amikor a beágyazódás volt, vagy pont utána. Ön szerint, lehet, hogy elhajtotta a meridián pontok( vagy nem tudom mik) nyomkodásával a babát? Csakegy találkozón voltam, nem kezelésre mentem ls hipphopp megszorongatta kezem fel sem ocsúdtam, utólag ijedtem meg, hogy terhes nőt nem szabad nyomkodni. Most viszont nem érzem a hasam. Önnek, mi a véleménye, érzése erről? Köszöntettel: Anno

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        A terhesség tényét a 4-5. héttől ultrahanggal, korábbi stádiumban teszttel lehet igazolni. Ha késik a menses, csináljon tesztet, csak ez a mérvadó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 30., 07:55; Megválaszolva: 2010. augusztus 01., 17:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés