Roseola

T. Doktor úr/nő! Kislányom 13 hónaposan elkapta a roseola más néven exantéma subitum vírust amiért a human parpovírus PV-B19, humán herpes HPV6, 7 vírus felel. 26. hetes terhes vagyok és okoz e ez a vírus a magzatban károsodást, ill. én elkaphattam e ezt a gyerekbetegséget, és milyen vizsgálatboó lehet ezt kimutatni? Köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rákóczi Éva válasza a roseola infantum témában

Tisztelt Hölgyem! A roseola inkább gyermekbetegség, de előfordulhat felnőttekben is, a legtöbb ember átesik a fertőzésen, gyakran tünetmentesen, kisgyermekkorban. Szerológiai vizsgálat igazolhatja a korábbi fertőzést.

Kérdés: 2010. július 12., 17:13; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 08:38
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetséges így terhesség?
Lehetek-e terhes
PreMens tabletta szedése terhesség...
Terhesség, edzés