• nem kívánt terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a tegnapi este szeretkezés során történt a baleset, amikor elszakadt az óvszer. Tisztában vagyok a 72 órás tabletta használhatóságával, de nekem véralvadási defektus miatt nem javallot. Voltam a honvéd kórház nőgyógyászatán, ahol a várakozást javasolták. Az utolsó menzeszem 13.án kezdődött, azaz 12 napja. A közösülés második orgazmusa volt a férfi részéről. Mennyi esélyem van teherbe esni? Tehetek esetleg bármi a megelőzés érdekében, vagy a várakozáson kívül nem igazán? A terhességi tesztet leghamarabb a következő menstruáció idejébe/ után csinálhatom, vagy a közösüléstől számított egy hónap múlva? Tudom általános kérdések, mégis jobb szeretem több orvos véleményét hallani. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Terhességi tesztet a menses elmaradása után 7 nappal csináljon.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 25., 10:35; Megválaszolva: 2010. június 27., 19:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés