• Ideális fogamzás, mikor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr / doktornő! Párommal szeretnénk kisbabát. Nekem a napokban lesz ovulációm, viszont nem tudjuk, hogy érdemes- e nekiállni. Ugyanis párom széles spektrumú antibiotikumot kapott, (Fromilid 250 mg) legúti megbetegedésére. Ráadásul, tüdőszürésre is elküldték. A kérdésem az lenne, hogy mennyire károsodtak a spermiumok? Érdemes-e még most nekiállni, vagy később? Ha később, mennyi az az idő amíg újra egészséges spermiumok képződnek? Milyen káros következmények lehetnek a magzatra, ha esetleg ilyen spermiumokkal történik a megtermékenyítés?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a teherbe esés témában

        Antibiotikum szedés alatt is nyugodtan próbálkozhatnak, az illető antibiotikumnak ilyen jellegű mellékhatása nem ismert.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. június 18., 11:31; Megválaszolva: 2010. július 01., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés