• Mellfeszülés fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        Kérdésem lenne terhességel kapcsolatosan,hogy mikortól érezhető a mellfeszülés,fájdalom!

        A párommal május 18.-án voltam együtt(a mesóm utolsó napján) ezt az időpontot azért jegyeztem meg, mert "túl lassan reagált" :)

        Szóval, nagyon fájnak a melleim,a mellbimbóm érzékeny, most csak bebeszélem, magamnak, vagy már ilyenkor is vannak jelei a korai terhességnek?

        Minden menstruáció elött szoktak fájni a melleim, nem is kicsi, de szerintem ezek a fájdalmak még koraiak lennének, mert ahogyan végezte rá egy héttel kezdett már fájni,és majd csak jún.7-én kellene megjönnie,

        A terhes tesztet mikortól javasolja?

        Köszönöm:Krisztina

         

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kriszta!

        A mellfeszülés nagyon sok dolgotól lehet, nem egyértelmű jel a terhességre, nem is ez alapján alkotunk véleményt. A mai modern terhességi tesztek között vannak olyanok, amik már a menstruáció esedékesége napján vagy az előtt pár nappal kimutatják a terhességet, de a terhességi tesztek érzékenysége változó, általában 4-5 nappal a várt menstruáció után már kimutatható a terhesség. Akkor a legpontosabb a vizsgálat, ha a reggeli első vizeletmintából történik. A patikában érdeklődjön, hogy milyen érzékenységű tesztet tartanak, ezen fel lesz tüntetve, hogy mikortól mutatja ki a terhességet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-27 12:11:29; Megválaszolva: 2010. május 27., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés