• Terhesség és heparin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Még 2006-ban két spontán vetélést követően megállapították, hogy a vetéléseket trombózisra való hajlam okozta vélhetően (de az eltérés nem volt magas!)

        Ezt követően újra teherbeestem. Megelőzésképpen javasolták heparin-injekció adását a 24. hétig. Majd nem sokára újra terhes lettem, újra szúrtam magam clexannal 24. hétig. A terhességeim problémamentesek voltak.

        Most ismét kisbabát várok. Az akkor - a hajlamot megállapító orvos - nem elérhető, a nőgyógyászom pedig csak azalapján feltételez.

        Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen vizsgálat szükséges, annak megállapítására, hogy újra szükség van-e a heparin adására?

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a véralvadás témában

        Kedves Kérdező!

        Több speciális vizsgálat is szükséges lesz, kifejezetten a véralvadás rendellenességeivel a hemosztazeológiai szakrendelésen foglalkoznak, ide kérjen beutalót a szülésztől vagy a háziorvostól. Érd4emes lenne a korábbi vizsgálati leletet is magával vinnie, hogy látszódjon a paraméterek alalkulása.



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-11 21:33:13; Megválaszolva: 2010. május 11., 21:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés