• Terhes vagyok e vagy nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok!Lenne egy kérdésem: 2010.04.30-án együtt voltam a párommal,természetesen védekeztünk óvszerrel,de mielőtt együtt lettünk volna kiböködtem az óvszert tűvel,de az okát nem tudom!Utána együtt voltunk,ennek már 10 napja!Az volna a kérdésem hogy lehet e ennek a következménye hogy terhes lehetek?És ha igen akkor hány nap után érdemes tesztet csinálni,mert én ma csináltam(2010.05.10.) de a teszt negatív lett.Akkor nem vagyok terhes?Vagy ennyi idő elteltével még nem mutatja ki a teszt a terhességet?     

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!

        Bizony, lehet terhes, vannak már olyan érzékeny tesztek, amelyek a menses esedékessége előtt kimutatják néhány nappal a terhességet. Nem tudom, milyen teszt volt, amit használt, mikor esedékes a menses, de ha késik a menses, feltétlenül csináljon tesztet.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-11 13:55:59; Megválaszolva: 2010. május 11., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés