• Van-e ok aggodalomra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Már 2 mensesem kimaradt,teszt pozitív lett,számításaim szerint kb 8 hetes terhes lehetek.De nem gondoltam eddig hogy terhes vagyok,sőt 1 hónapja hagytam csak abba a gyógyszert(Lindinette).Mert majd szerettünk volna később még babát(2 fiam már van).Mivel nem sejtettem először még hogy terhes vagyok,gondoltam amiatt maradt ki az első,mert rég óta folyamatosan szettem a Lindinettet.Pedig egyet se hagytam ki,lehet e emiatt gondja a babának?Szedtem még megfázás miatt Nurofent(összesen talán 15 db.-ot)az elmúlt időben.Allergiás vagyok,néhány szem Revicet,majd Claritin akut(kettő együtt kb 6 db)És egy humeopátiás gyógyszert,a coryzaliat.Valamelyiktől lehet e gond????

        A nőgyógyászhoz csak jövő hétre kaptam időpontot,addig kérem  az ön véleményét.

        Köszönettel:Ancsa

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, gyógyszerszedés témában

        Kedves Ancsa!

        Nem vizsgálták mindegyik gyógyszer terhesség alatti hatását, amiből többet vett be az a Nurofen. Remélhetőleg semmi baj sem lesz a terhességgel, ne aggódjon.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-11 18:55:56; Megválaszolva: 2010. május 11., 18:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktor Úr/Nö! 9 hetes terhes vagyok , elsö terhesség és most voltam az 1. Terhességi vérvételen. Az ellenanyag szürésnél a következö értékek lettek: Vércsoport: AB Rh faktor: Pozitiv Direkt Combs: Negativ Ellenanyag enzim 1:...
        2019.november 22.en jött meg a menstruációm utoljára. Elmentem orvoshoz január 8an. És azt mondta várjunk még egy hetet és jöjjek vissza. Vissza mentem azt mondta terhes vagyok. Védekeztünk... Pharmatexel és gumi óvszerrel is így lehetetlennek...