• Barna folyás, állapotosan

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedevs Doktor No|UR. Egy olyan kerdessel fordulok onnhoz ami nagyon nyugtalanit. 23 eves, allapotos vagyok a 7.hetben jarok. Mult heten kezdodott 2napig tarto barna folyasom volt.a 3.nap elmentem az orvoshoz aki mondta h most epp nincs semmi es ez jo.aztan feher folyasom lett amire egy kupot kaptam de utana valo nap visszajott a barna folyas.Ez mar 3napja tart es nagyon aggaszt. A doktorom azt mondja h most meg nem kell aggodni de nem mondja hogy mitol van. Kulfoldon vagyok es amugy is nehezen ertem amit mond de most nem is nagyon akarja elmagyarazni h mitol lehet? Vajon mi lehet az oka es mit lehet csinalni hogy elmuljon? Lehet h megemeltem magam vagy keveset pihenek? vagy ennek semmi jelentosege? Valszat elore is koszonom. Barbara

        WEBBeteg szakértő válasza a pecsételő vérzés témában

        Kedves Barbara!

        A barna folyás származhat gyulladás esetén a méhnyakból, ha picit vérzékeny a hám, de UH-al jó lenne ellenőrizni, mert ki kell zárni, hogy a vérzés nem a méh belsejéből származik. Mivel a panasz nem múlt el, menjen vissza a kezelőorvosához.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-17 22:06:13; Megválaszolva: 2010. március 17., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: