• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Tavaly nyáron volt missed ab-om, amit nem követett vetélés, hanem műtétileg fejeztek be.

        Most  5 hetes 3 napos terhes vagyok, és az orvosom semmit sem írt fel, ami esetleg javíthatna az esélyeimen.

         

        1-      Utrogestant vagy mást ebben az esetben nem szoktak felírni?

        2-      Hormonszintet  sem néznek?

        3-      Missed ab után mekkora esély van egy következőre, vagy egy vetélésre?

        Tisztelettel: K.D.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyógyszerszedés témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel eddig egy ilyen sajnálatos esemény volt, még nem indokolt a kivizsgálás, sem gyógyszeres kezelés. Sajnos gyakran nem lehet megtalálni a vetélés okát, ha a szövettan semmit sem mutatott ki, akkor próbáljon nem izgulni. Nem kell semmit csinálni, de ami fontos, hogy próbáljon pihenni többet, és bármilyen panasza van, inkább feleslegesen menjen el az orvosához, hogy biztosan ne legyen baj. Ne izguljon.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér

        Kérdés: 2010-03-17 21:11:42; Megválaszolva: 2010. március 17., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: