• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy most derült ki hogy terhes vagyok 2-3hetes.És közben az is kiderült, hogy van egy cisztám ami 4, 6×5, 4cmes nagyságú.nem veszélyes ez a magzatra? Nagyon el vagyok keseredve.Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészekciszta témában

        Kedves Hölgyem!

        Az egyszerű ciszta nem veszélyes, fel is szívódhat. Ne aggódjon miatta, de ami fontos, hogy az UH.ok során a ciszta helyzetét, méretét folyamatosan ellenőrizni kell, hogy lássák hogyan alakul. Időnként egy petefészek ciszta miatt pl. császármetszésre lehet szükség, ha éppen útban van a kismedencében, de ez nem törvényszerű.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-03-16 21:49:46; Megválaszolva: 2010. március 16., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: