• Miért nem leszek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Orvos! Epilepsziás vagyok, és párkapcsolatba is élek.Tegratol gr. 400-at szedek, és szeretném tudni mi lehet az oka nem esek teherbe? A gyógyszerem tartalmaz fogamzásgátlót, és ez miatt nem lehettek még terhes? Sokszor belém élvezett a párom. Mit tegyek? Kérem, válaszoljon nekem. Előre is köszönöm. Üdv: Szilvia

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés, epilepszia témában

        Kedves Szilvia!

        A Tegretol nem fogamzásgátló, sem az alapbetegsége. Azt nem tudom megmondani, hogy miért nem esik teherbe, de ha már több, mint egy éve nem sikerül a baba, akkor nőgyógyászatra kell mennie, hogy megkezdődjön a kivizsgálás. Az epilepsziát gondozó neurológus orvosával is egyeztetnie kell a gyermekvállalás miatt, hogy a gyógyszerszükségletet és a kockázatokat megbeszéljék.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-03-15 15:26:52; Megválaszolva: 2010. március 15., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: